Livrarea

Livrarea prin curier rapid in urmatoarea zi lucratoare, fara taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de XXX de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori.

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra.

 

Livrarea se face intre orele 9 - 16. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore fata de termenele afisate.